Choď na obsah Choď na menu
 


Môj národ vstáva a patrí mu sláva časť I.

Verím, že jedného dňa obnovíme  štát, kde povedať svoj názor, ctiť si našu kultúru, rodinu, tradície, vieru, vlastenectvo bude normálne a nie trestné. Za „socializmu“ sa tajne počúval Karel KRYL  a vytvárali sa pesničky proti komunistom. Dnes sme v „demokracii“ a je to ešte oveľa horšie. Pomaly sa tajne počúva Ondrej ĎURICA a Tomáš ORTEL, pričom ich texty sú označované za extrémistické a samozrejme nehrateľné v rádiách. Naopak na školách je multikultúrna výchova už niekoľko rokov povinnou súčasťou vzdelávacích obsahov našich škôl. Myslieť z vlastnej hlavy sa trestá. Multikultúrnu výchovu môžeme hodnotiť ako nástroj propagácie hodnôt a postojov Európskych politických elít. Pre výuku je prvoradá emočná manipulácia budúcej generácie k pochybnostiam či rezignácii na vlastnú národnú identitu.

Potom tu máme „politikov“ ktorých strana dosahuje síce v prieskumoch 0,001% ak nie menej, no napriek tomu sa nejakým, pre mňa záhadným spôsobom dostanú ako poslanci do NR SR a dokonca si dovolia tvrdiť, že Slovensko nepotrebuje pamätník, ktorý bude pripomínať vlastenectvo a hrdinstvo Slovákov pri obrane svojej vlasti. Alebo, čo je ešte horšie v NR SR sedí aj legálny ŠTB, ktorý vraj spoluprácu podpísal preto, aby mu vrátili cestovný pas.

Jedinú pravdu majú mainstream media, tretí sektor, nadácie, samozrejme USA veľvyslanectvo a  a pod. Ak si dovolíš nebodaj „nesúhlasiť“ okamžite si „ populista, xenofób, rasista, rusofil, a neviem čo ešte, len preto, že si dovolíš mať svoj názor. Nie je nič výnimočné, že po vyslovení vlastného názoru, alebo aj len citácie verejne dostupných informácii si pre teba príde NAKA. Až tak sme „demokratický“

V roku 1989 som sa vrátil z vojny, bola jeseň a „ nežná revolúcia „ Úžasné nadšenie, plné námestia ľudí, odhodlanie, spolupatričnosť, jednoducho sen. Pri druhom rečníkovi na tribúne som spozornel resp. dostal ŠOK. Bol to totiž môj učiteľ – predseda OV KSS. Z večera do rána už nebol komunista, bol VPN a asi najväčší demokrat milujúci západ, neskôr dokonca poslanec NR SR. Vtedy som tomu neprikladal až taký význam, no dnes mi je viac ako jasné, že celá „ nežná revolúcia „ bol len jeden obrovský podvod.

Nikto poriadne nevie odkiaľ, ale zrazu sa vynoril nejaký HAVEL. Údajne najväčší disident. Až taký, že za hlbokého socializmu jazdil mercedesom. V rokoch 1980 – 1989 bolo prostredníctvom Nadácie Charty vyplatených cca. 376 tisíc USD v ČSSR a cca. 1,4 milióna USD pre „ vedúcich členov „ Na ich osobné účty v zahraničí bola pripísaná čiastka viac ako 6 mil USD – je rok 1980 – 1989 čo sú obrovské čiastky. To, že tieto peniaze míňali na Tuzexové nákupy chlastu a mejdany títo disidenti v spolupráci a pod kontrolou ŠTB a KGB je dnes už úplne jasné. Málo známa, resp. utajovaná skutočnosť, že Havel na svojej tajnej návšteve v Moskve – ešte pred novembrom 1989 sa dohodol s vtedy vládnucou mocou na „ kompromisoch „ teda, že ŽIADNY komunista nebude potrestaný / je rok 2018 a nestalo sa tak dodnes / a preto  bol zvolený slaboch, megaloman, opilec, klamár Havel, ktorý na základe „ kompromisov „ zradil vlastný národ. Prečo mainstream média dodnes mlčia o tom, že  Havel nadobudol po nežnej revolúcii -  sametové revoluci v reštitúciách obrovský majetok. Tieto reštitúcie dokonca prelomili aj Benešove dekréty. V 90. rokoch sa u reštitúcií objavuje meno Miloš Červenka / dnes miliardár / Absolvent Moskovského MGIMO – akádémia KGB, ktorý Havlov majetok spravoval. Pokladám si teda otázku – pre koho vlastne Červenka majetok spravoval. A tu niekde je začiatok nášho konca, teda v roku cca.  1980 kedy sa „ nežná – sametová revolúcia“ pripravovala.

Po  prevrate v roku 1989 bola drvivá väčšina priemyselných podnikov, bánk a pod. zničená, rozkradnutá alebo predaná, väčšinou do zahraničia. Zoznam je verejne dostupný na nete.  Samozrejme bankový sektor ovládajú len zahraničné banky. A ako zahraničné banky podporujú slovenský tretí sektor? Ročne vydajú na „projekty tretieho sektoru „ viac ako 4,5 milióna eur. Takmer celý priemysel je taktiež ovládaný zahraničnými spol.