Choď na obsah Choď na menu
 


Kto je Peter Tóth v skutočnosti?

Skúsim poskladať známe skutočnosti. Za čias Mečiara a Dzurindu bol mainstreamovým novinárom, zároveň členom paralelnej tajnej služby. Neskôr  za Dzurindu, spravodajcom a potom funkcionárom pravej tajnej služby a potom opäť novinár, ktorý sa prezentuje, ako skvelo informovaný, nezaujatý a objektívny novinár.

Tóth je minimálne podozrivý, že pracoval v nezákonnej tajnej službe  proti republike, ale namiesto vo vyšetrovacej väzbe dnes nikto nevie kde je, no až do nedávna intenzívne pôsobil na Slovensku v bielej košieľke. Realita je taká, že to bol agent dvoch tajných služieb,  jednej nelegálnej a už ako novinár s ňou spolupracoval. Mečiar s Lexom rozhodne nie sú žiadne neviniatka. Ale to nebol ani Tóth, Mitro, Cibuľa či Pittner (známi predstavitelia paralelnej tajnej služby) Pred par rokmi  Peter Tóth patril k najbližšiemu kruhu Čarnogurského, Mikloška, kardinála Korca a pod. Jeho mama pracovala na sekretariáte KDH. Potom Tóth zradil KDH  a postavil sa za Dzurindu a brojil proti KDH.

Paralelná  tajná služba? Tu som spozornel, nakoľko pre ňu pracovali aj policajti v aktívnej službe. Služba sa nijako nevolala, nemala oporu v žiadnom  zákone, nikto oficiálne nevie, kto ju platil, pre koho pracovala a čo vlastne robila. Tu je obrovská spoločenská nebezpečnosť, že všetci čo sa tohto projektu zúčastnili, sú minimálne podozriví zo zločinov proti republike.

Tóth sa tiež  dostal do podozrenia, že z hotela Danube odfaxoval trestné oznámenie na ministra vnútra, kde ho  obvinil, že manipuloval s databázou odpočúvaných telefonátov na ministerstve.

Pokiaľ ide o to, že tajná služba uniesla Michala Kováča ml. Začínam tomu skutočne veriť. No mám  otázku: Ktorá tajná služba z týchto dvoch ho uniesla? Lexova alebo Tóthova?

Dnes sa vynorí v „ kauze „ Kočner ďalší bývalý príslušník SIS Miroslav Kriak. Ten vo výpovedi priznal, že sledoval novinárov. Tvrdí však, že všetko nasvedčovalo tomu, že sledovanie je na pokyn externej utajenej služby. Čo je „externá utajená služba? „ Alebo to mám chápať tak, že aj dnes, alebo ešte stále existuje na Slovensku paralelná tajná služba?

Čo asi musí Tóth vedieť, akými informáciami disponovať, keď po verejnom priznaní že pracoval v nezákonnej tajnej službe, čo sa musí pokladať za  zločin proti republike, nekoná ani prokuratúra, ani polícia ani médiá. Všetko v tichosti a úplne v poriadku ako by sa nič nestalo.

Určite by k tomu vedel viac povedať sám momentálne stratený Tóth, možno ďalší stratený Tom NICHOLSON, tiež novinár a agent tajných služieb a možno niekde spolu pripravujú ďalšiu akciu proti Slovensku pre nejakú „externú utajenú službu“

Únos Michala Kováča ml. a Remiášova

Jedným zo svedkov kauzy je aj Peter Tóth, ktorý vtedy ako investigatívny novinár a pracovník tajnej služby súčasne  – externej utajenej tajnej služby, pokrýval kauzu a mal dôveru prezidenta i jeho syna.  Cieľom únosu malo byť zdiskreditovať prezidenta Kováča († 86), ktorý sa dostal do sporov s premiérom Vladimírom Mečiarom.

Nemá dnes tak „ trochu „ podobný spor Kiska a Fico?  Oskar Fegyveres, korunný svedok únosu potvrdil pre HN: Po únose som dostal pol milióna šilingov, boli od Kočnera.

Čo vlastne spája : paralelnú , alebo externe utajenú službu, Tótha, Kočnera a spol? Skúsim konšpirovať “ čo ak sa práve Kočner chystal zverejniť skutočnú pravdu o týchto udalostiach, ktoré dlhodobo rozdeľujú a traumatizujú občanov Slovenska? 

Najvyššiu spravodajskú hru v týchto príbehoch hrá zjavne niekto úplne iný.

Názor nech si už urobí každý sám